Жіночі груди » Новини »

5 простих кроків щоб збільшити груди

Купити крем для збільшення грудей

Забудьте скальпель! Ми представляємо вашій увазі декілька елементарних, натуральних і ефективних трюків для збільшення грудей: Крок 1 - Надіньте одяг. Крок 2 - пам'ятаєте, що вам все одно!

1. Риб'ячий жир

Як не дивно, одним з найбільш ефективних засобів для збільшення кола грудей є - норвезький риб'ячий жир. Разом з його численними корисними властивостями для шкіри, він також має здатність підтримувати пружність клітин і утримувати в них вологу. Ось чому нанесення і розтирання норвезького риб'ячого жиру в груди не лише освіжає і живить шкіру, але і додає додатковий об'єм до тканин. Ну, єдина незручність цього методу виходить від запаху риби.  Хорошою новиною є те, що "запах" морських жирів легко знімається під душем.

Тому, якщо ви робите масаж з риб'ячим жиром щодня впродовж 1 місяця, залишайтеся з ним як можна довше(година або два), у кінці цього періоду ви збільшите коло грудної клітки на близько 2,5 см Ця магія давно відома жінкам північних народів - з незапам'ятних часів. Не випадково, що світловолосі німфи із скандинавських країн мають дуже пишні і добре округлі форми.

2. Масаж з рослинними оліями

Інший, такий же старий, але з далекої Індії, метод збільшення грудей - частий і інтенсивний масаж грудей з оліями рослинного походження - різноманітними кольорами і травами. Мета полягає в тому, щоб олії проникали в шкіру і проникали глибоко в клітини. У рамках традиційної аюрведи ці масажі - це практика, якою азіатські жінки користуються у багатьох косметичних салонах або удома.

3. Лук, мед і куркума

Лук також є серйозною передумовою стимулювати зростання і формування бюста. Змішаний з медом і порошком куркуми, цибульний сік глибоко втирається навколо області грудної клітки, надівається бюстгальтер і ви йдете на роботу на увесь день або ніч. Наступного дня спочатку вимийте з теплою водою і нанесіть знову. Цей метод особливо підходить для освіження і підтягування ослаблених і обвислих грудей.

4. Інкапсульовані трав'яні добавки

Капсульні трав'яні добавки також використовуються для стимулювання зростання і поліпшення тканини молочної залози. Естроген, що міститься в них, має властивість утримувати вологу в клітинах і, таким чином, допомагає збільшити об'єм грудної клітки. Найширше використовуваною рослиною в цих трав'яних добавках є кріп, відомий в давнину як їжа і медицина. Його стимулюючий ефект добре відомий при потоці материнського молока. Клінічно доведено, що його використання стимулює збільшення ваги і об'єму бюста.

5. Фізичні вправи

І останнє, але не менш важливе - це важлива роль для відновлення і збереження хорошої форми бюста - фізичні вправи. Помірне, але регулярне м'язове навантаження в області плеча і грудей, а також деякі пози йоги особливо важливі не лише для хорошого стану, але і для збільшення і підтримки об'єму бюста.

Післямова: любите свої маленькі або обвислі груди і недосконале тіло

На планеті, ймовірно, немає жінки, яка любить усе своє тіло. Жіноча природа самокритична і нав'язує наші власні стереотипи. Будь то велика дупа, криві ноги, товсті руки, великий живіт або висячий бюст - вся річ у тому, як ви сприймаєте себе і своє тіло. Почуття упевненості і самооцінки, які ми демонструємо, також відбиває те, як нас сприймають інші наші люди.

Англійська блогерша, Чидер Эгер, повністю розуміє, що її грудям не є найдосконалішою частиною тіла і використовує їх саме для того, щоб спонукати більше людей ставитися до себе позитивно. Вона виставляє багато фотографій з оголеними грудьми, поверх яких вона носить майки і сукні, що виділяють саме її груди.

Повідомлення для усіх недвозначно: любити своє тіло означає любити свою грудям, незалежно від того, наскільки вони незвичайні або потворні. Вона планує почати кампанію, на противагу рекламі, що показує нормальні жіночі грудям, які неминуче міняються з віком і в результаті вагітності і грудного вигодовування.

Лондонська жінка часто ділиться своїми фотографіями із сміливими повідомленнями типу "як носити твої підвісні груди в стилі: Крок 1 - Надіньте одяг. Крок 2 - пам'ятаєте, що вам все одно!

Купити крем для збільшення грудей

Читайте також схожі матеріали:

Цікаве з нашого сайту:

Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?
Як збільшити груди в домашніх умовах народними засобамиЯк збільшити груди в домашніх умовах народними засобами
В мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудейВ мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудей
Підтяжка грудей: види, методи і способи підтяжкиПідтяжка грудей: види, методи і способи підтяжки

Переглядів: 112286 | Додав: breast | Тегі: народні засоби, збільшити груди вдома, вправи | Рейтинг: 0.0/0