Жіночі груди » Новини »

Безопераційна підтяжка грудей - способи, відгуки, ціни, фото. Як підтягнути груди без операції вдома і в салоні

Купити крем для збільшення грудей

Мода диктує свої умови жінкам. У жінки мають бути великі і пружні груди. Все. Точка. І жінки починають шукати хірурга, якому можна довірити проведення пластичної операції, збирають гроші на операцію, заздалегідь починають переживати, а як все пройде.

При цьому багато хто упускає той факт, що існує нині велика кількість способів безопераційної підтяжки грудних залоз, які набагато доступніші в порівнянні з операцією, набагато безпечніші. А найголовніше, якщо раптом тенденція на великі груди пройде, вам тоді не треба буде спішно виймати силікон, розмір і форма ваших грудей залишаться такими ж.

Що таке безопераційна підтяжка грудей

Нині усі методи підтяжки грудей без операції можна умовно розділити на 3 групи. Це:

  1. процедури по догляду: масаж, креми, салонні процедури, вправи;
  2. спеціальні пристосування: Push-up, наклейки на груді, пластири для збільшення грудей;
  3. інвазивні методики: ліпомоделювання, застосування філерів і ниток.

Підтяжка грудей в салоні (ліфтінг)

Міостимуляція

У основі міостимуляції лежить дія електричного струму на м'яз або групу м'язів. При цьому м'язи динамічно скорочуються. Для того, щоб поліпшити форму грудей і усунути їх провисання, застосовується міостимуляція м'язів грудної клітки, а саме великого і малого грудних м'язів.

Для отримання ефекту, необхідно виконати курс сеансів, а потім зробити перерву. Перерви між сеансами потрібні обов'язково, оскільки при проведенні міостимуляції через певні постійні інтервали часу чутливість м'язової тканини до дії електричних імпульсів знижується.

Взагалі міостимулятори дуже корисна річ. Універсальний апарат можна використати і удома, причому не лише для грудей але і інших частин тіла - він прекрасно позбавляє від целюліту. Міостимуляція є прекрасною заміною вправ для поліпшення форми грудей. Не даремно її іноді називають "гімнастикою для ледачих".

Відео: підтяжка грудей на пристрої для електроміостимуляції

Мікроструми

Мікрострумова терапія ефективна і сама по собі і у поєднанні з різними поживними і зволожуючими сироватками, які під впливом мікрострумів глибше проникають в тканини і роблять виражений ефект, не тільки підтягне груди але і зробить їх пружніми.

Мікрострумова терапія чинить благотворну дію на обмінні процеси в тканинах, інтенсифікує клітинне ділення, стимулює вироблення колагену і еластину, що сприяє продовженню молодості і збереженню еластичності шкіри.

Лазерне збільшення грудей

Відносно новий метод, який розроблений і нині випробовуэться в Штатах.

Суть методу в тому, що під дією пульсуючого лазерного променю певної довжини покращується стан і функціонування тканин молочної залози, внаслідок чого груди підтягуються і злегка збільшуються.

Для отримання ефекту необхідно пройти курс з шести сеансів, які робляться з проміжком в два тижні.

Таким чином, на нехірургічну підтяжку грудей лазером пацієнтці знадобиться всього 3 місяці. І це без розрізів, без наркозу, без болю і ускладнень.

Мезотерапія і біоревіталізація

У шкіру декольте і молочних залоз точно також, як і в шкіру обличчя, можна вводити препарати гіалуронової кислоти і мезококтейлі для омолоджування і усунення косметичних дефектів. Окрім підвищення пружності шкіри за допомогою ін'єкцій можна добитися освітлення, видалення пігментації, усунення тонкої судинної сіточки за рахунок ущільнення шкіри.

Навіть якщо окрім легкого опущення грудей пацієнтку нічого більше не турбує, окрім вираженого ліфтингу після курсу ін'єкцій і вона сама і люди навкруги помітять разючу різницю: під впливом поживних і зволожуючих активних інгредієнтів коктейлів шкіра стає еластичною і пружньою, просто світиться здоров'ям.

Масаж грудей

Професійний масаж грудей вирішує відразу декілька завдань:

  • активізує приплив крові до шкіри грудей і декольте;
  • покращує венозний і лімфо відтік;
  • покращує еластичність шкіри;
  • підвищує тонус м'язів грудей;
  • розслабляє м'язи шиї і грудного відділу хребта;
  • готує шкіру до подальших косметологічних маніпуляцій (нанесення масок, обгортань і інш.).

Альгінатні маски

У альгінатів є дві властивості, які будуть корисні для шкіри грудей:

  1. вони мають оклюзійний ефект, завдяки чому сироватки, креми, ампульні концентрати набагато активніше проникають в шкіру, впливають ефективніше;
  2. при застиганні альгінати стягуються і стягують шкіру, на яку вони нанесені.

Тому застосування альгінатних масок поверх спеціальних ліфтінгових і доглядаючих сироваток і концентратів - це ефективний захід для догляду за шкірою бюста. Зазвичай перед виконанням в салоні виконується професійний масаж грудей а потім маска.

Кремові маски з колагеном і еластином

Кремові маски в салонах рідко використовуються самостійно. Зазвичай вони є одним з етапів комплексної процедури по догляду за шкірою грудей і декольте.

Окрім колагену і еластину такі маски можуть містити гідролізовані білки, вітаміни, солі і мінерали мертвого моря, гіалуронову кислоти, екстракти лікарських рослин.

Ефект від масок посилюється при нанесенні їх після масажу, а також якщо вони наносяться під альгінатну маску.

Водоростеві обгортання

Водорості вважаються на сьогодні одним з найбільш ефективних засобів для догляду за шкірою. У салонах можуть використовуватися як мікронізовані водорості, так і цілі листи ламінарії, які як бинти використовуються для обгортання.

Посилює ефект водоростевих масок і обгортань легкий скраб на основі солі мертвого моря або будь-який інший сольовий скраб.

При системному застосуванні маски і обгортання грудей у поєднанні з масажем дають відмінні результати в плані безопераційної підтяжки грудей. А крім того, жодна операція не покращує стан шкіри, це може зробити тільки салонна процедура.

Процедури для підтяжки грудей в домашніх умовах

Отримати такий же ефект від заходів по догляду за грудями в домашніх умовах як і в салоні виходить рідко хоч би тому, що робити самомасажі грудей так само, як їх робить масажист, практично неможливо. Але домашній догляд дозволяє зберігати ефект від салонних процедур впродовж тривалого часу. Крім того, піклуватися про себе - це приємне проведення часу, яке піднімає настрій і покращує самопочуття.

Отже, що можна робити вдома, самостійно.

Самомасаж грудей

Проводити масаж можна довільним чином, а можна підглянути прийоми масажу у масажиста в салоні. Найголовніше, це робити масажні рухи по лініях найменшого розтягування шкіри по спеціальному крему або олії для легкого ковзання і забезпечення шкіри усім необхідним для краси і здоров'я.

Проводити масаж можна і у ванні. Це може бути контрастний душ, підводний масаж пружним струменем води, масаж шкіри кубиком льоду або точковий - лімфотичний масаж.

Відео: Масаж грудей

Креми і маски

Креми, сироватки, ампульні концентрати можна використати будь-хто. Найголовніше, щоб у складі засобів були необхідні вашій шкірі активні інгредієнти. Це можуть бути і професійні препарати, і звичайна косметика по відходу за областю шкіри грудей.

Благо зараз є достатня кількість бюджетних засобів по догляду за грудями і декольте, ефективність яких доведена не лише дослідженнями, але і відгуками купувальниць.

Прикладами таких засобів можуть бути креми Маркелл для догляду за шкірою грудей, один з яких містить колаген і еластин, а дія другого обумовлена наявністю у складі фітоестрогенів.

Удома можна використати кремові маски для грудей.

Можна наносити альгінатні маски. Але для нанесення альгінатів вам швидше за все знадобиться асистент, оскільки наноситься альгінат в положенні клієнтки лежачи. Саме у цьому положенні альгінат може зробити максимальний ліфтінговий ефект.

Під альгінат можна використати будь-яку маску або крем, дію яких ви хочете посилити.

Спеціальні пристосування для візуального поліпшення форми грудей

Зараз у продажу є величезна кількість різноманітних засобів, які призначені для поліпшення форми грудей. Вони безпечні, прості у вживанні, ефективні.

Push-Up грудей

Хтось підглянув звичку жінок ховати у бюстгальтерах все, що може додати об'єм грудей, створив бюстгальтер Пуш-ап і запатентував винахід.

Нині розроблена три моделі бюстгальтерів, що коригують форму і розміри грудей.

  • Перший варіант - це Lightl yLine dBra. Цей варіант бюстгальтера не збільшує об'єм. За те він за рахунок свого крою добре підводить груди.
  • Другий варіант - це "Add А Size" Padded Bra. У цього бюстгальтера є спеціальні кишеньки, куди можна покласти подушечок, що збільшують розмір. Іноді така модель може бути відразу з ушитими подушками для збільшення бюсту, і дістати їх не можна. За допомогою "Add A Size" Push Up Bra можна додати 1 розмір грудям. Груди такий бюстгальтер не піднімає.
  • Третій варіант - це власне Push Up - Bra. Чашки такого бюстгальтера прокладені товстим шаром матеріалу, який збільшує груди на два розміри. Добре підводить бюст, змінює його форму.

Але ось носити такі бюстгальтери щодня не рекомендується, оскільки груди в них постійно знаходяться з деформованому і стислому стані. А це порушує кровообіг і лімфовідток, що збереженню молодості і здоров'я грудей ну ніяк не сприяє.

Відео: Push Up для підтяжки грудей

Силіконові вкладиші

Силікон можна використати всередину (у вигляді імплантів), а можна розташовувати його зовні з тим же ефектом. Силіконові вкладиші можна використати у будь-якому бюстгальтері. Розташовують їх в самому низу чашки.

Силіконові вставки у бюстгальтер дозволяють візуально змінити форму грудей і скоректувати пропорції тіла. Вони вставляються в ліфчик, піднімаючи груди, роблячи її пишнішою, а форму - рівною і правильною у разі, якщо спочатку з цим спостерігаються проблеми.

Вставки потрібні не лише жінкам, у яких груди маленькі, вони прекрасно справляються, коли силует треба перебудувати. Особливо це рекомендується жінкам з фігурою "груша" і яблуко, коли увесь акцент зміщується на широкі стегна або талію, а груди випадають з поля зору.

Придбавши одного разу якісні силіконові вставки Push Ap, ви зможете блищати на світських заходах і в повсякденному житті, почуваючи себе упевнено у будь-якому наряді. У ідеалі можна купити не один набір вставок, підбираючи для різних типів бюстгальтерів під різний одяг різні міри підйому грудей. Так, наприклад, якщо у вас досить великі по площі силіконові вставки, вони можуть не підійти під мініатюрний бюстгальтер типу брасьєр з відкритою верхньою зоною грудей.

Силіконовий бюстгальтер-невидимка

На відміну від вкладишів такий бюстгальтер складається з двох повноцінних чашок, які прилипають до шкіри грудей. Тому для такого бюстгальтера не потрібно бретелі. Для того, щоб розташувати чашки силіконового бюстика на грудях, їх необхідно злегка збризнути водою.

На кожній з силіконових чашок з однією із сторін є гачок, яким чашки можна звести ближче один до одного і зафіксувати в такому положенні. Це дозволяє підвести бюст і загострити на нім увагу.

Наклейки для поліпшення форми грудей

Сенс наклейок в тому, що основа наклейки кріпиться під сосок, а верхня її частина приклеюється до шкіри над соском настільки високо, наскільки це можливо. Зроблені такі наклейки з медичного латексу, тому вони не викликають алергії і підходять для чутливої шкіри грудей.

Латексні наклейки призначені для багаторазового використання. Придатні вони зазвичай впродовж трьох місяців. Підійдуть наклейки і для тих, хто хоче добре виглядати на пляжі. Наклейки не псуються і не відклеюються під впливом води.

Відмінним рішенням латексні наклейки стануть для тих, хто хоче отримати відмінну форму бюста без використання бюстгальтерів, коли треба надіти літню сукню, легку майку, і немає бажання псувати зовнішній вигляд бретелями від ліфчика.

По розмірах латексні наклейки випускаються різні. Їх маркіровка відповідає маркіровці чашок бюстгальтерів і позначається літерами від А до D. Приклеювати наклейки можна тільки на чисту шкіру без слідів крему, пудри, тальку і інших косметичних засобів.

Ціна таких наклейок близько 10 грн. за пару.

Пластири для безопераційної підтяжки грудей

Зовні і за способом застосування схожі на наклейки, з тією лише різницею, що пластири просякнуті спеціальними екстрактами рослин, які покращують стан шкіри грудей і сприяють поліпшенню її форми. Використати пластири можна курсами по три місяці. Потім необхідно робити перерву.

На відміну від наклейок, пластир для підтяжки грудей не лише збільшує груди, але і тонізує, допомагає боротися з мастопатією і іншими хворобами. У його складі є активні трав'яні екстракти. Прикладають пластир на 24 години, потім промивають груди теплою водою і роблять перерву на декілька годин. Пластир має не лише естетичні, але і лікувальні властивості. Він підтягує груди, омолоджує, розсмокчує доброякісні вузликові утворення, бореться з маститом і мастопатією.

Малотравматичні процедури для підтяжки грудей

Не усі жінки готові піти на серйозну операцію по підтяжці грудей, наркотизувати себе, довго і тяжко відновлюватися після операції. Але при цьому у багатьох є бажання зробити ліфтінг грудям.

Для такого контингента пацієнток пластичні хірурги розробили ряд нехірургічних методів, які спрямовані на виправлення форми, підтяжку грудей і\або надання їм додаткового об'єму.

Нитки для підтяжки грудей

Для нехірургічної підтяжки грудей нитками використовують і золотий дріт (золоті нитки), і нитки з полімолочної кислоти, які з часом розсмоктуються.

Нитки, що не розсмоктуються, забезпечують ефект ліфтінга грудей за рахунок підтримки тканин на певному рівні. Нитки, що розсмоктуються, діють інакше. Навколо таких ниток покращується кровообіг і прискорюється обмін речовин під дією біологічно активних компонентів, які виділяються при розсмоктуванні нитці. Найчастіше це молочна кислота при розпаді ниток з полімолочної кислоти.

В той же час навколо нитки як і навколо будь-якого іншого чужорідного тіла розвивається з'єднувальнотканинна капсула з волокон колагену і еластину. Таким чином, нитка, що розсмоктується, чинить механічну дію на тканини, поки знаходиться в тканинах, і біоревіталізуюче, за рахунок поліпшення обміну речовин і стимуляції утворення колагену і еластину.

Вводяться нитки в умовах операційної. Знеболення проводиться внутрішньовенно. Іноді використовують місцеву анестезію. Вводять нитки за допомогою голки або спеціальної канюлі під шкіру по раніше наміченому контуру. Закріплюють нитки при підтяжці грудей на ключиці. Відновний період не вимагає дотримання серйозних обмежень.

Вартість нехірургічної підтяжки грудей нитками близько 3000$ США.

Гель Макролайн для підтяжки грудей

Макролайн - це по суті своїй усе той же філлер на основі гіалуронової кислоти, але розроблений він спеціально для збільшення і ліфтінга грудей.

В порівнянні з філлерами для особи щільність гіалуронового гелю більша, і більше розмір молекул гіалуронової кислоти, тому розсмоктується філлер Макролайн набагато повільніше.

У разі проведення нехірургічної підтяжки грудей філлером, Макролайн чинить подвійну дію:

  • покращує форму грудей за рахунок створення додаткового об'єму;
  • покращує стан шкіри і підвищує її еластичність і пружність за рахунок підвищення міри її зволоження і омолоджування.

Вводиться філлер в амбулаторних умовах. У більшості випадків знеболення може не застосовуватися взагалі, а іноді використовують місцеве знеболення.

Процедура має невелику кількість протипоказань, легко переноситься завдяки тому, що гіалуронова кислота є природним компонентом тканин людського тіла. Відновний період після процедури короткий і проходить без серйозних обмежень.

Вартість нехірургічної підтяжки грудних залоз складає залежно від кількості філлера і статусу клініки від 120 до 180 тисяч рублів.

Ліпомоделювання грудей

З усіх перелічених вище способів корекції форми грудей напевно найсерйозніший.

Ввести жир в груди не представляє особливої праці. А ось для того, щоб витягнути його з тих місць, де спостерігається його надлишок, потрібно проведення операції під загальним наркозом і застосування спеціального устаткування, яке дозволить зберегти жирові клітини для пересадки життєздатними.

За допомогою власних жирових клітин можна надати об'єм грудям, що опустилися, і повернути їй минулу форму, скоректувати контури грудей. Єдиний недолік методу - це часткове розсмоктування пересадженого в груди жиру. Зазвичай розсмоктується від 40 до 60 відсотків пересадженого об'єму жирової тканини.

Щоб дізнатися, скільки коштує процедура ліпомоделювання, вам треба звернутися за консультацією до пластичного хірурга. Вартість процедури розраховується у кожному конкретному випадку. Але в середньому вона складає близько 3000-4000$ США.

Купити крем для збільшення грудей

Читайте також схожі матеріали:

Цікаве з нашого сайту:

Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?
Як збільшити груди в домашніх умовах народними засобамиЯк збільшити груди в домашніх умовах народними засобами
В мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудейВ мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудей
Підтяжка грудей: види, методи і способи підтяжкиПідтяжка грудей: види, методи і способи підтяжки

Переглядів: 114410 | Додав: breast | Тегі: догляд, крем, вправи, масаж | Рейтинг: 5.0/3