Жіночі груди » Новини »

Як збільшити груди: підтяжка і збільшення розміру грудей в домашніх умовах, самостійно

Купити крем для збільшення грудей

Як показує статистика, більше половини сучасних жінок хвилює питання зміни форми і збільшення грудей. Багато дівчат вважають, що у них не досить великі, не привабливі груди і мріють про груди 3 або навіть 4 чи 5 розміру. Давайте дізнаємось як прискорити ріст грудей та збільшити їх об'єм самостійно в домашніх умовах.

Як підтягнути і збільшити груди: Вправи, Масаж, Харчування, Догляд

Жінки, що мають дітей, як правило, невдоволені формою своїх грудей, що втратили пружність після годування дитини. В період менопаузи теж жінки хочуть підвести відвисаючі груди, відновити форму грудей і зробити її більше пружною.

Що стосується чоловіків, за опитуваннями, проведеними серед чоловіків різного віку, більшість джентльменів віддають перевагу природним, пружним жіночим грудям 2-3 розміру, що гармоніює із зовнішнім виглядом її власниці.

Проте, кількість дівчат і жінок, що випробовують дискомфорт із-за своїх грудей і бажають збільшити груди або змінити форму, як і раніше не зменшується.

Для читачок, що заплуталися в численних радах, вправах для грудей, тренажерах, різновидах масажу, кремах, компресах, БАДах для збільшення грудей, детальніше і систематизовано розглянемо нехірургічні способи і методи збільшення грудей в домашніх умовах.

Що потрібно знати про груди

Перш ніж, або що робити по корекції своїх грудей, перевіряти на собі різні поради і методи зі збільшення грудей, логічно ознайомитися з анатомічною будовою жіночих грудей, дізнатися від чого груди маленькі, що впливає на ріст грудей, форму, розмір і пружність грудей.

Методи і способи зміцнення і збільшення грудей без операції, в домашніх умовах

Харчування: дієта і продукти для красивих грудей

Скоректуйте своє харчування у бік "правильних" продуктів. Майте на увазі, що строга дієта для красивих грудей протипоказана. Для росту грудей споживайте продукти насичені естрогеном, клітчаткою і білками.

Масаж для збільшення грудей

Існують різна техніка і масажні прийоми для підтримки хорошої форми грудей або для стимуляції природного збільшення грудей. Виберіть прийнятні для себе прийоми самомасажу грудей.

Інша техніка масажу молочних залоз, яка може застосовуватися не лише з метою збільшення розміру чашки грудей, але і для поліпшення зовнішнього стану грудей, збереження пружності і красивої форми грудей, для підтяжки в'ялих молочних залоз, а також як профілактика захворювань молочних залоз.

Детальніше про виконання цих масажів дивіться на сторінціМасаж для підтяжки і збільшення грудей у жінок - Техніка, правила, відео

Вправи для зміцнення і збільшення грудей

Підберіть вправи для зміцнення грудних м'язів і форма Ваших грудей обов'язково покращає.

Тренажери і апаратна косметологія для збільшення грудей жінки

Якщо Ви більш охоче займаєтеся з тренажерами, зверніть увагу на прості і дієві тренажери для опрацювання грудних м'язів.

Косметичні процедури для грудей

Не забувайте користуватися косметичними засобами і простими процедурами для зміцнення грудей в домашніх умовах.

БАДи, еліксири для збільшення грудей

До застосування біологічно активних добавок до їжі, після прийому яких обіцяють ріст грудей, звичайно, якщо їх не призначив лікар якому Ви довіряєте, слід відноситися з великою обережністю, оскільки найімовірніше, до їх складу входять гормони або фітоестрогени, гормоноподібні речовини рослинного походження, які можуть порушити гормональний фон і непередбачуваним чином позначитися на загальному здоров'ї жінки в майбутньому.

Біоенергетика і аффірмації для жіночих грудей

Багато експертів в області біоенергетики підкреслюють важливість біоенергетичної дії, візуалізації і ментального зв'язку в процесі дії на організм, у тому числі, для формування красивого бюста.

Маммопластика - хірургічне збільшення жіночих грудей

Безперечно, бувають випадки, коли без пластики грудей не обійтися. Дізнайтеся більше про сучасну маммопластику, протипоказаннях і можливих ризиках. Ретельно підійдіть до питання пошуку хорошого, з рекомендаціями, хірурга (не клініки).

Резюме - Як збільшити груди без операції

Найбільший ефект дає комплексний підхід для збільшення і корекції стану грудей, а саме: повноцінне харчування, вправи для тренування грудних м'язів, самомасажі, водні процедури, застосування косметичних засобів і тому подібне.

Добрим результатом від виконання подібного комплексу процедур можна вважати поліпшення тонусу і форми грудей, збільшення грудей на 1-2 розміри. Перші позитивні зміни Ви помітите вже через декілька тижнів. Найстаранніші жінки домагаються просто приголомшливих результатів за дуже короткий термін!

Купити крем для збільшення грудей

Читайте також схожі матеріали:

Цікаве з нашого сайту:

Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?
Як збільшити груди в домашніх умовах народними засобамиЯк збільшити груди в домашніх умовах народними засобами
В мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудейВ мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудей
Підтяжка грудей: види, методи і способи підтяжкиПідтяжка грудей: види, методи і способи підтяжки

Переглядів: 114582 | Додав: breast | Тегі: масаж, вправи, крем, догляд, дієта | Рейтинг: 5.0/10