Жіночі груди » Новини »

Як підтягнути груди і уникнути їх обвисання: причини обвисання грудей і працюючі способи підтяжки

Купити крем для збільшення грудей

Як підтягнути груди? Підтягнути груди, рано чи пізно, стає необхідно будь-якій жінці, оскільки з віком навіть найменші груди обвисають, хоча цього можна уникнути, застосовуючи в якості профілактики ті способи боротьби з обвисанням, про яких мова піде нижче. Перш, ніж перейти до практики підтягування грудей, для розуміння того, чому і що треба робити, необхідно розібратися з анатомією жіночої грудної клітки і причинами обвисання грудей.

Суть в тому, що питання краси є грунтом для витягування грошей, тому існує величезна безліч недобросовісної інформації, яку, до того ж, продають за гроші, тому для того, щоб Ви могли розібратися в тому, де правда, а де лож, і необхідно скласти собі комплексне уявлення про те, як зберегти груди пружніми. 

Как підтягнути жіночі груди: способи

Існує два що принципово розрізняються способи підтягування грудей, обоє з яких можуть бути потрібні залежно від обставин. Перший спосіб, який так само можна застосовувати в якості профілактики для відвертання обвисання грудей, це система вправ, харчування, масажів, кремів і усіх ос­таль­ных аспектів, що впливають на стан грудних м'язів, молочних залоз і зв'язки Купера.

Другий спосіб радикальніший, зате результат можна отримати набагато швидше, правда, він буде менш довговічний, йдеться, само собою, про хірургічне втручання, яке, тим ні менш, буває навіть необхідно для жінок з великими грудьми. Суть в тому, що надлишок жирової тканини або молочних залоз може призводити до викривлення хребта, правда, спорт так само дозволяє розв'язати цю проблему, але тут вже не йде мова про відвідування залу раз-два в тиждень, а дозволити собі витрачати на тренування щодня декілька годин може не будь-яка жінка.

Анатомія жіночих грудей

Жіночі груди складаються з жиру і молочних залоз, від розміру яких і залежить розмір грудей, тому, коли дівчина видужує, то збільшуються і груди, а коли худне, то груди зменшуються. Співвідношення величини молочних залоз і жиру у кожної де­вуш­ки ин­ди­ви­ду­аль­ное, тому у деяких дівчат після схуднення груди прак­ти­чос­ки не втрачає в розмірі, пов'язано це з тим, що їх розмір в основному формують молочні залози.  Кількість жирових клітин так само задана генетично, у когось са­мих клітин більше, у когось менше, тому одним дівчатам варто зовсім трохи видужати в талії, і їх груди вже стають пишними, у інших жир в грудях чи­скап­ва­ет­ця в останню чергу. Саме тому вплинути на розмір грудей тренінгом неможливо, тренінг може тільки підтягнути груди, зробити її більше "стоячим". 

На форму грудей впливають зв'язки Купера і грудні м'язи, тому, якщо Ви хочете уникнути обвисання грудей, Вам необхідно обов'язково тренувати грудні м'язи і уникати послаблення і розтягування зв'язок Купера. Власне, усі причини обвисання грудей і способи її підтягнути так чи інакше пов'язані з роботою над пружністю грудних м'язів або зв'язок Купера. Важливо підкреслити, що м'язи знаходяться під грудьми, тому на їх розмір не впливають, ними можна тільки підтягнути груди, причому, акцент навантаження повинен доводитися на верхній сегмент грудних м'язів.  

Суть в тому, що найбільш естетичним співвідношенням верхньої частини грудей до нижньої є 45 відсотків до 55 відсотків, ділення треба проводити по соску. Відповідно, найбільш красиві груди тоді, коли соски дивляться на 20-30° вгору. 

Причини обвисання грудей

Зміна маси тіла - це те, що відбувається після вагітності, або в тому слу­чаї, коли дівчина то повніє, то худне, відповідно, шкіра розтягується, связ­ки Ку­пе­ра теж, і після схуднення у дівчини обвисають груди. Шкіра, звичайно, має свій­з­т­в при­хо­дить в норму, але, якщо Ви довго були "в тілі", то усунути цей недолік можна буде тільки хірургічним методом, що ж до зв'язок Купера, то вос­ста­але­вити їх стан неможливо.  З цього виходить виведення, що підтягнути груди після частої зміни ваги або тривалого періоду ожиріння до колишнього рівня неможливо, але можна просто цього уникнути, використовуючи правильну систему тренінгу і харчування. 

Неправильне годування - це поширена помилка серед жінок, на­п­ри­заходів, годування одними грудьми, або неправильне положення малюка під час годування. Між іншим, вагітність не обов'язково повинна стати причиною ожи­рі­ння, хоча жиру в організмі, звичайно, збільшиться, тому вагітності боятися не варто, варто уникати помилок, які допускають жінки в цей період. Наприклад, якщо Ви дівчина спортивна, то Ви можете собі навіть дозволити тренуватися в тренажерному залі в період вагітності, звичайно ж, програма тренувань буде особливою. Отже, правильно годувати малюка для того, щоб уникнути обвисання грудей, треба так, щоб малюк знаходився над або навпроти соска, а не тягнув його вниз.

Вік жінки - це та причина, якій уникнути не вдасться нікому, при цьому, чим груди більші, тим раніше ця причина зіграє свою рокову роль, оскільки, як груди ні тренуй, як ні стеж за живленням, а гравітацію не обдуриш! Підтягнути обвислі груди в результаті віку, звичайно, не вдасться, цю причину може частково нівелювати тільки пластична операція, але "відстрочити вирок" можливо. Тут ключову роль грає тренінг грудних м'язів і довгих м'язів спини, а так само велика кількість колагену в раціоні харчування.  Ми так само рекомендуємо обов'язково приділяти увагу осанці і вибору правильного бюстгальтера.

Відсутність фізичного навантаження - це причина не лише обвисання грудей, але і взагалі поганого зовнішнього вигляду, оскільки навіть стрункі дівчата, що не займають спортом, страждають від целюліту, виглядають в'яло і непривабливо. У сенсі профілактики обвисання грудей,, звичайно, йдеться про атрофію грудних м'язів, внаслідок чого на зв'язки Купера лягає все більше навантаження, вони розтягуються, і груди обвисають.  Після чого, коли вже все сталося, дівчина раптом вирішує підтягнути груди, але зовнішній вигляд грудей все одно набагато гірше за те, який міг би бути, якби дівчина не припустимо її обвисання, а не боролася з його наслідками.

Неправильне харчування - це причина і зайвої ваги, і послаблення зв'язок Купера, і погіршення стану шкіри, загалом, незбалансоване харчування ворог №1 аб­з­лютий­але будь-якої дівчини. На жаль, на сьогодні існує величезне мно­жест­в не­дос­те­віри­ний і що прямо суперечить принципам правильного харчування дієт і методик від гуру дієтології. Чому? За це люди готові платити, а там, де люди готові платити, обов'язково знайдеться той, хто готовий їм запропонувати легке позбавлення від усіх проблем. З іншого боку, щоб не ставити питання "як підтягнути груди", Вам треба, в першу чергу, збалансувати і систематизувати свій раціон. 

Шкідливі звички - це причина порушення функціонування ендокринної системи, погіршення стану шкіри, послаблення циркуляції крові і погіршення здоров'я в цілому. Наприклад, паління руйнує еластин, внаслідок чого груди починають обвисати. Ендокринні порушення можуть призводити до нетипового ожиріння, коли жир скупчуватиметься не по жіночому, а за чоловічим типом, тобто, відбуватиметься, так зване, абдомінальне ожиріння. Вище вже було сказано про те, що генетика грає істотну роль в розмірі і формі грудей, так от, поліпшити генетикові неможливо, а ось погіршити алкоголем і тютюном завжди будь ласка!

Неправильний одяг - це причина багатьох проблем, наприклад, неправильно підібраний каблук часто буває причиною викривлення хребта, плоскостопісті, а ось на провисання грудей впливає бюстгальтер. Розмір чашки бюстгальтера має дорівнювати різниці між обхватом грудей і обхватом під грудьми. Ремені бюстгальтера повинні проходити через центр спини, створюючи під­дер­жи­ва­ю­щий корсет.  Під час тренінгу рекомендується використати спеціальний спортивний бюстгальтер, який утримуватиме груди, внаслідок чого їх не трястиме, але носити такий бюстгальтер часто не можна, тільки під час тренувань. Взагалі, ста­рай­теся дотримуватися балансу, не варто носити бюстгальтер занадто часто, оскільки це ослабить зв'язки Купера, але і не уникайте його носіння, оскільки це їх розтягне. 

Як підтягнути груди

Тренування - це спосіб підвести груди, щоб вона більше відповідала ідеалу, коли верхня частина грудей займає 45 відсотків, а нижня 55 відсотків загального об'єму, до того ж міцні м'язи знімають навантаження із зв'язок Купера, тому груди довше не обвисають. Ще раз підкреслюємо, що збільшити груди тренуваннями неможливо, її можна тільки підтягнути. Краще всього дівчатам для тренування грудей виконувати базові вправи, кращим з яких є жим гантелей під кутом, рекомендований діапазон повторень від 12 до 20, підходів від 5 до 8.

Початкуючим дівчатам рекомендується вибрати 1 вправу для грудних м'язів і одну для щонайширших м'язів спини, наприклад, тягу верхнього блоку, які вони виконуватимуть після 3-4 вправ для сідничних м'язів, а завершувати тренування буде вправа для пресу. На більше просунутому рівні можна використати спліт, конкретну тренувальну програму для жінок. 

Масаж - це додатковий спосіб підтягування грудей, та і взагалі поліпшення стану шкіри, м'язів, зв'язок, спортивний масаж допомагає відновлюватися після\між тренуваннями, але замінити тренування масажем - погана ідея! Так, масаж сам по собі дасть результат, оскільки хороша циркуляція крові покращує стан шкіри, жирових клітин, зв'язок, м'язів, але ефект набагато слабкіший, ніж ефект тренінгу.  Максимум масажу - це збереження природного тонусу м'язів для їх рівня тренованості, тому, чим нижче Ваш рівень тренованості, тим нижче ефект від масажу. Якщо Ви поєднуватимете масажі і тренінг, то пам'ятаєте, що робити масаж можна за 5 годин до тренування і через 5 годин після, не раніше! 

Харчування - наріжний камінь спотикання, відповідь на будь-які питання про красу, у тому числі і на питання "як підтягнути груди". Тут важливо, по-перше, збудувати систему харчування, тобто, Вам треба перестати сприймати правильне харчування, як дієту, тобто, як щось тимчасове, Ви повинні постійно харчуватися по якійсь системі. Щоб визначитися з кількістю білку, Вам треба знати свій азотистий баланс, але приблизно Ви можете відштовхуватися від 1-1.5 грам білку тваринного походження на кожен кілограм власної маси тіла. 

Калорійність їжі залежить від Ваших енерговитрат, але, якщо Вам важко постійно день у день дотримуватися однотипного раціону, то Ви можете скористатися вуглеводною дієтою. Що стосується жирів, то їх так само слід обов'язково вживати, вони повинні складати біля 20 відсотків раціону, причому 20 відсотків повинні складати насичені тваринні жири. 

Крем - це спосіб зволоження шкіри і поліпшення її стану, рекомендується використати креми, до складу яких входить колаген і ехінацея, що зробить шкіру жирнішою. Коли шкіра суха, вона легше піддається розтягуванню, а зволоження робить її еластичнішою. Звичайно, одного зовнішнього застосування колагену буде недостатньо для вироблення достатньої кількості еластину, тому рекомендується так само додати в раціон желе і морепродукти.

Добавки - це спосіб нівелювати недоліки раціону харчування, наприклад, якщо Вам бракує колагену, то Ви можете вживати його гідролізовану форму, або, якщо Вам не хапає ОМЕГА- 3 і ОМЕГА- 6, оскільки щодня їсти рибу не виходить, то Ви можете компенсувати це спортивним харчуванням.  Із спортивного харчування, здатного допомогти підтягнути груди, можна виділити колаген, протеїн, L - карнітін, хондроітін сульфат і глюкозамін сульфат, оскільки добавки для зв'язок і суглобів покращують стан зв'язок Купера, завдяки чому і вдається підтягнути груди.

Висновок: замість того, щоб підтягувати груди, краще боротися з її обвисанням, яке може бути викликане неправильним харчуванням, атрофією м'язів, палінням, неправильним одягом, алкоголем, частою зміною власної ваги і іншими не менш значимими чинниками.

Для того, щоб підтягнути груди, необхідно привести в порядок раціон харчування, щоб дівчина могла підтримувати форму і давати організму усі необхідні вітаміни і мінерали, які дозволять зберегти здоров'я, якщо ж в раціоні чогось бракує, то це можна скоректувати за допомогою спортивного жхарчування.

Для поліпшення форми грудей і збереження зв'язок Купера слід тренувати верхній сегмент великого грудного м'яза, так само рекомендується використати правильний бюстгальтер і  не переборщувати з часом його носіння. Факультативно так само можна використати крем і масаж, які теж благотворно вплинуть на стан Ваших грудей. 

Купити крем для збільшення грудей

Читайте також схожі матеріали:

Цікаве з нашого сайту:

Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?
Як збільшити груди в домашніх умовах народними засобамиЯк збільшити груди в домашніх умовах народними засобами
В мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудейВ мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудей
Підтяжка грудей: види, методи і способи підтяжкиПідтяжка грудей: види, методи і способи підтяжки

Переглядів: 114800 | Додав: breast | Тегі: дієта, вправи, крем, підтяжка, масаж | Рейтинг: 5.0/4