Жіночі груди » Новини »

Як збільшити груди вдома без операції: засоби. Відео

Купити крем для збільшення грудей

Існує велика кількість засобів і методів, якими можна проводити збільшення грудей в домашніх умовах. Але не усі вони дають швидкий ефект. Не усі вони дають стійкий ефект. І не усі вони безпечні. Давайте розглянемо детальніше.

Як можна збільшити груди без операції

Збільшення грудей вдома дуже складний захід, оскільки вимагає постійності, не відразу дає результати, і може не дати ті результати, на які ви розраховуєте.

Щоб полегшити роботу над собою, давайте розглянемо основні методи збільшення грудей без операції, які широко обговорюються в інтернеті і визначимо, яку максимальну користь вони можуть дати організму, який від них може бути шкода, наскільки приємно їх застосовувати.

Збільшення грудей за допомогою певних продуктів

Капуста для збільшення грудей

Для збільшення грудей капусту рекомендується їсти у великих кількостях щодня. Заснована така рекомендація на великому вмісті в капусті фітоестрогенів.

Насправді якщо капуста і дає приріст бюста, то тільки а підлітковому віці, коли груди тільки формуються. Але перевірити це складно.

У дорослому стані капуста збільшення об'ємів не викличе, але добре вплине на травлення.

Шишки хмелю.

Теж містять фітоестрогени. Для того, щоб збільшити груди, необхідно заварювати супліддя хмелю, наполягати і пити за спеціальною схемою.

Багато хто при цьому помічає, що в перші два тижні прийому, ближче до місячних, може відзначатися незначне збільшення грудей в об'ємі і болі, що тягнуть, в грудях. Ефект нестійкий і як правило проходить після перших же місячних.

Збільшити об'єм і розмір грудей назавжди відваром з шишок хмелю в дорослому стані не вийти, але самі фітоестрогени при курсовому або постійному прийомі будуть корисні жінкам як перед менопаузою, так і після її настання.

Імбир.

Рецептів з імбирем в інтернеті багато. Рецептів з імбирем в інтернеті багато. Але нічого складного робити не треба. Можна споживати маринований імбир. Можна заварювати свіжий або сушений імбир і пити замість чаю.

Імбир відмінно стимулює обмін речовин в організмі, тому допомагає схуднути тим, хто дотримується дієти. Тому навіть якщо вам не вдасться збільшити з його допомогою груди, ви зможете отримати неоціниму допомогу в зниженні ваги.

Черешкова селера.

Дуже цікавий рецепт, оскільки два його основних складових: коріандр і селера, вони містять багато фітоестрогенів, за допомогою яких і відбувається зріст жіночих грудей. 

Приймати селеру і коріандр можна у вигляді салату:

Для приготування страви, черешкову селеру і несолодке яблуко треба дрібно нарізати або натерти на терці, додати коріандр, волоські горіхи і заправити усе це заправкою з соку лимона, сої і маслинової олії.

Насіння льону.

Хороші будь-які рецепти, в які входять насіння льону або олія, яку з них отримують. Можна додавати ціле або мелене насіння в салати, домашній хліб, каші. Багато хто вважає, що краще пити льняну олію і приймають її тільки уранці натщесерце і тому подібне.

Насправді ніякої особливої різниці коли ви приймаєте льняну олію, немає, т.я. ефективність активізації і всмоктування естрогену залежить від кишкової мікрофлори. Додавши льняну олію в салат буде той самий ефект..

Застосування лікарських трав

Усі БАДи, які продаються в якості засобів збільшення грудей без хірургії, у своєму складі містять екстракти трав, в яких дуже багато фітогормонів.

Трави ці відомі своєю здатністю полегшувати самопочуття жінок в клімактеричному періоді і викликати незначне збільшення грудей у молодому віці вже багато тисячоліть.

Точно також екстракти трав, фітоестрогени, що містять, використовуються в кремах для збільшення грудей і догляду за шкірою бюста і декольте.

Що це за трави?

Трави для збільшення грудей
Соя Ізофлавоноіди сої під впливом кишкової мікрофлори перетворюються на активні фітоестрогени. Відбувається це як при постійному споживанні сої, так і при використанні її екстрактів у вигляді БАДів.
Червона конюшина На відміну від сої конюшина є лікарською рослиною, яка також широко використовується у виробництві препаратів замісної терапії в період менопаузи.
Дикий ямс Екстракти рослини часто застосовуються не лише для створення БАДів, часто їх можна побачити у складі антивікових кремів для обличчя і тіла.
Пуерарія міріфіка Найпопулярніша з трав, на основі яких виготовляють препарати для збільшення грудей. Входить до складу багатьох БАДів і кремів для догляду за шкірою бюста і декольте. Відрізняється хорошими антиоксидантними властивостями і являється відмінним онкопротектором.
Дуднік китайський Дягель: цей представник сімейства зонтичних вже декілька століть застосовується для полегшення самопочуття жінок при клімаксі, полегшує або усуває приливи, допомагає при ПМС і менструальних спазмах.

Ефекти від застосування пігулок і кремів для безопераційного збільшення грудей

Фітоестрогени мають подвійну дію на організм: у молодому віці вони можуть навіть пригнічувати активність естрогену, який виробляється в організмі людини, а в старшому віці і після операцій по видаленню яєчників прекрасно заміщають властивості естрогену.

При застосуванні лікарських трав всередину ефекту збільшення грудей може не бути зовсім, а може бути тимчасовий ефект, який обумовлений буде здатністю фітоестрогенів затримувати в організмі воду.

З побічних ефектів може бути порушення менструального циклу, алергія на трави.

Застосування кремів з фітоестрогенами є ефективним в плані поліпшення стану і зовнішнього вигляду шкіри бюста і декольте.

Сама залізиста тканина або жирова тканина грудей при цьому в об'ємах не збільшується. Але об'єм грудей може підрости до 1 - 2 розмірів за рахунок того, що шкіра стає більше пружною і стягує що розпливлися груді в пружні м'ячики.

Деякі жінки малюють на шкірі грудей йодну сітку або ставлять на груди гірчичники. Дізнайтеся, чи можливо реально збільшити груди за допомогою йоду.

Масаж для збільшення грудей

Збільшити жіночі груди за допомогою масажу можна. Але як і в ситуації з кремами, не варто розраховувати на значне збільшення. Об'єм кожної молочної залози залишиться тим самим, але стане компактнішим завдяки підвищенню тонусу шкіри і грудних м'язів.

Масаж для грудей в салоні:

Можна проводити масаж грудей в салоні. Зазвичай під час процедури окрім масажу на шкіру наноситься альгинатная або кремова маска або виконується водоростеве обгортання, а завершує процедуру нанесення спеціальної сироватки з ефектом лифтинга або глибокого зволоження.

Масаж для збільшення грудей вдома:

Самомассаж грудей посилює дію кремів і сироваток для догляду за шкірою бюста і декольте, тому цілком можна отримати салонний ефект, але процедур для цього доведеться провести більше. Відмінно стимулює шкіру грудей підводний масаж тугим струменем води або контрастний душ.

Вправи для росту грудей без хірургічного втручання

При виконанні вправ важливо дати необхідне навантаження м'язам грудей, плечей і рук, і спини, але при цьому не "перекачатися", оскільки збільшення об'єму плечей і може зробити груди візуально ще менше.

Чудово підійдуть вправи для зміцнення спини і поліпшення осанки, оскільки те, як виглядають груди, багато в чому залежить від того, як власниця грудей їх носить.

Відео: Вправи на Груди

Найпростіший комплекс вправ для грудей на кожен день.

Вправа перша: Для її виконання необхідно з'єднати долоні перед собою і з силою натиснути долонями один на одного. Важливо, щоб під час виконання вправи відчувалася напруга саме м'язів грудей, а не спини.

Для того, щоб навантажити саме грудні м'язи, можна під час виконання вправи спертися спиною об спинку випорожнення або стіну.

Вправа друга: Для виконання вправи вам необхідно встати в дверному отворі і руки покласти на косяк дверей з двох сторін від вас.

Починайте давити на дверний отвір так, як ніби хочете виштовхнути його вперед. Напругу треба тримати хвилину.

Після цього можна трохи нахилити корпус вперед для збільшення сили натиску і повторити вправу ще впродовж хвилини.

Вправа третя: Станьте біля стіни і натисніть на неї долонями. Тримаємо напругу 2 хвилини, потім перерва і повтор. (див. малюнок до вправи 2)

Вправа четверта: Краще всього його виконувати з гантелями або будь-яким, що іншим, що обважнює, яке вам зручно триматиме в руках. Підійдуть пляшки з водою, книги і інші важкі предмети.

Руку з тим, що обважнює піднімаємо вперед до рівня грудей повільно і без ривків, утримуємо витягнуту руку впродовж 10-15 секунд, повільно опускаємо. Повторюємо вправу іншою рукою. Повторити вправу можна 3-4 рази.

Ефект від вправ багаторазово зростає при одночасному їх використанні із спеціальними кремами і масажем для грудей.

Читайте також: методи гарантованного збільшення грудей

Збільшення за допомогою вакууму

Нині існує два основні способи збільшення грудей під впливом вакууму. Це вакуумний масаж і використання системи Брава. Вакуумний масаж виконується банками або вакуумним масажером по олії або спеціальному крему для грудей.

А система Брава - цей спеціальний пристрій, який треба носити на грудях по 10 годин щодня впродовж 10 тижнів. У будь-якому випадку моментальне збільшення грудей під впливом вакууму є звичайним локальним набряком, який зберігається сутки-двое, поступово спадаючи. До того ж є ризик розтягнути шкіру і позбавити груди колишньої пружності і вірогідність появи розтяжок.

Відео: Система Брава. Brava

Способи візуально зробити груди привабливішими

За допомогою макіяжу.

Так-так. Ми звикли робити за допомогою макіяжу привабливішим особа. Але ті ж принципи і закони, що діють на обличчі, прекрасно підходять для візуального збільшення грудей.

Без тональника можна обійтися, а ось консилер, бронзатор і трохи пудри не завадить.

Спочатку беремо бронзатор і малюємо "галочку" з верхівкою в улоговинці між грудей. Для грудей можна вибрати бронзатор на 1-2 тони темніше, ніж тон шкіри.

Беремо консилер (можна узяти хайлайтер, тільки без блискіток і перламутру) і підкреслюємо їм природні округлості грудей. Консилер краще використати на 1 тон світліше за шкіру.
Ретельно розтушовуємо межі бронзатора і консилера. Груди злегка припудрюємо.

За допомогою одягу.

Найпростіший спосіб виділити груди - це використати спеціальні бюстгалтери типу пуш-ап або балконет. Відмінно підводять груди і корсети, які не лише підводять груди, але і змінюють осанку, примушуючи свою власницю випрямити спину і розпрямити плечі.

Відмінно виглядають на власницях невеликих грудей футболки, а також тонкі светри з м'якого кашеміру. Підкреслити груди можна за допомогою суконь із завищеною талією, поясів, які зав'язуються відразу під грудьми. Виграшно виглядатиме також будь-який одяг з V- образним вирізом.

При купівлі бюстгальтера обов'язково робите примірку! Правильно підібрана білизна допоможе святковому одягу виглядати ще краще. Це поліпшить вашу осанку і підвищить самооцінку. Безліч нюансів впливає на розмір вашого бюста, включаючи зміни вашої ваги, новий режим тренувань або народження дитини. Багато магазинів і відділи жіночої нижньої білизни пропонують примірку в якості сервісу для своїх клієнтів. Це займе у вас всього декілька хвилин.

Вибирайте одяг, який підкреслить вашу індивідуальність і ваш тип фігури. Якщо одяг добре виглядає на моделі, це зовсім не означає, що вона так само добре виглядатиме і на вас. Ваш вибір гардеробу може тільки акцентувати увагу на бюсті або зорово зменшити його, тому вибирайте одяг уважно.

Вибирайте бюстгальтер, який підтримує груди. Із-за обвислої лінії грудей ви можете виглядати старше, ніж ви виглядаєте насправді.

Носіть блузи, які виділяють і підкреслюють лінію грудей. Ви повинні підбирати топи, у яких є додаткові деталі або кишені на лінії грудей. Багатошаровість - це інший вид стратегії, яка працює: спробуйте надіти під блузу.

Пам'ятайте про щомісячні зміни розміру ваших грудей. У деяких жінок під час менструального циклу міняються розмір і форма грудей. Ви можете носити різні види бюстгальтерів впродовж місяця.

Вибирайте правильну модель бюстгальтера:

  • З повною чашкою - основний бюстгальтер на кожен день, який зазвичай буває безшовним, і ви будете в нім добре себе почувати.
  • З чашкою на три чверті - проміжна модель між моделями з повною чашкою і напівчашкою, цей бюстгальтер повністю підтримує груди, але він більше трохи відкриває груди, і бретелі знаходяться на більшій відстані один від одного.
  • Демонструючий бюстгальтер (відкриті чашки) - це напівпідтримувальна модель з відкритішою формою. Бретелі розташовані на великій відстані один від одного.
  • Пуш-Ап - ця модель бюстгальтера підводить ваші груди і висуває вперед. Це збільшує улоговинку между грудей, що дозволяє вам носити одяг з V- образним вирізом.
  • Бюстгальтер на кісточках ефективно надає форми. Кісточки забезпечують екстрапідйом і підтримку. Вони мають бути повністю під грудьми. Має бути можливість просунути пальці під бретелі, щоб відчути невелике натягнення.

Правильно надівайте бюстгальтер.

Спочатку надіньте бретелі на плечі. Потім нахилитеся вперед, щоб груди уміщалися в чашки. При необхідності відрегулюйте положення бюстгальтера так, щоб соски знаходилися по центру. Потім застебніть бюстгальтер. Встаньте прямо, ви повинні відчути, що бюстгальтер сидить добре.

Пам'ятайте про натуральну диспропорцію грудей. У деяких жінок зустрічається асиметрія грудей, іноді на цілий розмір. У більшості випадків різниця в розмірах зовсім незначна і не заслуговує на увагу. Приміряйте чашку бюстгальтера до більших грудей, потім, щоб компенсувати диспропорцію, затягніть бретель на менше грудей.

Правильна осанка. Звертайте увагу на те, як ви ходите, коштуєте і тримаєте осанку. Осанка грає дуже важливу роль в тому, на який вік ви виглядаєте. Ваша мама була права: їжте прямо і не сутультеся.

Купити крем для збільшення грудей

Читайте також схожі матеріали:

Цікаве з нашого сайту:

Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?
Як збільшити груди в домашніх умовах народними засобамиЯк збільшити груди в домашніх умовах народними засобами
В мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудейВ мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудей
Підтяжка грудей: види, методи і способи підтяжкиПідтяжка грудей: види, методи і способи підтяжки

Переглядів: 115597 | Додав: breast | Тегі: крем, вправи, масаж, їжа, пластика, дієта | Рейтинг: 5.0/5