Жіночі груди » Новини »

Що впливає на ріст жіночих грудей. Від чого залежить розмір, форма, пружність і об'єм

Купити крем для збільшення грудей

Величина і форма грудей у жінок можуть бути абсолютно різними, що залежить від багатьох чинників. Детально розберемо від чого ж залежить форма і об'єм грудей, як вплинути на ріст жіночих грудей і чи можно це взагалі зробити без операції.

Чому груди маленькі. Як збільшити груди без операції?

Заздалегідь рекомендується ознайомитися з анатомічною будовою жіночих грудей, фізіологічними змінами що відбуваються в грудях жінки упродовж життя.

Від чого залежить форма, пружність і об'єм жіночих грудей

Форма, пружність і об'єм грудей залежить від:

  • генетичній схильності;
  • щільності і пружності сполучно-тканинної капсули, в якій знаходиться тіло молочної залози (див. анатомічну будову жіночих грудей);
  • щільності і пружності шкіри грудей.

Причини, чому груди маленькі. Що впливає на ріст грудей, на їх пружність і форму

М'які тканини грудей підтримуються так званими зв'язками Купера, що утворюють сполучно-тканинний пружний каркас грудей. Від міцності і пружності цього каркаса (капсули) значною мірою залежить форма і пружність молочної залози і в цілому, жіночих грудей.

З віком або від перерозтягання ці зв'язки слабшають, що призводить до провисання грудей. Щоб уникнути цього дефекту, займайтеся бігом, фізичними вправами, важкою роботою в добре підтримувальному бюстгальтері або спортивній білизні.

При зайвій вазі, як правило, груди збільшуються в розмірі за рахунок жирової тканини, але залізиста тканина не збільшується, тому груди втрачають пружність, провисають.

Часті перепади ваги, старіння шкіри, уявне збільшення грудей штучними способами, ведуть до розтягування шкіри і втрати форми грудей.

Від чого залежить розмір і об'єм жіночих грудей

Розмір жіночих грудей залежить від таких чинників:

  1. Багато в чому розмір/об'єм грудей залежить від товщини жирового шару, яким покрита молочна залоза.
  2. Велику роль грає міра розвиненості молочної залози, її розміри, що сформувалися під впливом статевих гормонів. У одних жінок груди складаються з переважно жирової тканини, і внаслідок цього, у них груди можуть дуже сильно мінятися в розмірах при змінах маси тіла. У інших переважає залізиста тканина, і розмір їх грудей від ваги, практично не залежить.
  3. Добре розвинена система кровопостачання тканин грудей, також забезпечує додаткове живлення тканин грудей.
  4. Розвинені грудні м'язи, що служать основою для молочної залози, додають додатковий розмір грудям і забезпечують міцну підтримку всього бюсту.

Що впливає на ріст жіночих грудей

Виходячи з будови жіночих грудей, робимо висновок, що вплинути на ріст грудей можна впливаючи по наступних основних напрямах - на залізисту тканину, на жировий прошарок, на розвиток капілярної системи, на сполучно-тканинний пружний каркас грудей прикріплений до м'язів і самі м'язи навколо грудей.

Догляд за шкірою грудей - важливий для підтримки і надання красивої форми. Що ж дійсно впливає на розмір? Розберемо кожен пункт окремо:

  1. На ріст залізистої тканини значно впливають гормони. Кількість гормонів змінюється природним чином в періоди юності, пологів і годування грудьми, менопаузи і клімаксу. Масаж для збільшення грудей, точковий масаж активних точок, спрямовані на стимулювання вироблення власних гормонів, забезпечення хорошого лімфотоку і кровотоку в тканинах грудей. Із-за дії гормонів, можливе незначне збільшення грудей у жінок, що ведуть активне статеве життя. БАДи, еліксири, спеціальне харчування або містять гормони/гормоноподібні речовини, або сприяють їх додатковому виробленню в організмі.
  2. На збільшення жирової тканини, передусім, впливає загальне збільшення маси тіла. Набирання ваги близько 7-10 кг веде до збільшення грудей, приблизно, на 1 розмір. Але при збільшенні жирової капсули молочної залози (кількості жирової тканини в грудях), відповідно, зменшується пружність грудей і навіть можливе провисання грудей. Дивіться японський метод збільшення грудей Міеко Йошимару, грунтований на поступовому переміщенні власного жиру зі спини, рук, живота в область молочних залоз.
  3. Вправи для грудей і спини - різні тренажери зміцнюють грудні м'язи, що служать основою для молочної залози (м'язовий корсет навколо молочних залоз), роблять вплив на зміцнення і пружність сполучно-тканинної капсули, розташованої навколо молочної залози. Вправи для грудей збільшують об'єм грудей до 1 розміру, підводять і зміцнюють груди, роблять їх форму красивою. Вправи є відмінною профілактикою в'ялості і провисання грудей.
  4. На розвиток капілярної системи тканин грудей позитивно впливають контрастні водні процедури, креми, компреси, інтимна близькість і тому подібне. Тобто чинники сприяючі приливу крові до тканин грудей, проростанню нових капілярів, хорошому живленню тканин. Прекрасно працюють засоби для вакуумного массажу.
  5. На підтяжку і підвищення пружності шкірного покриву роблять вплив також контрастні водні процедури, креми для грудей, вітаміни, харчування. Пружна, не розтягнута шкіра - додаткова підтримка для тканин грудей, що допомагає їй зберігати свою форму.

Причини, чому груди маленькі

Головною причиною маленького розміру грудей жінки, найчастіше, являється нестача жіночих статевих гормонів - естрогену, який відповідає за хороше функціонування репродуктивної системи.

Недостатнє кровопостачання і живлення тканин - це другорядні причини, чому груди не ростуть. Після екскурсу в анатомію і фізіологію жіночих грудей, Вам стало зрозуміліше, як можна безпечно, без операції, вплинути на ріст грудей у дівчат, розмір, форму і пружність грудей.

Далі, усвідомлено застосовуємо доступні методи і способи зміцнення і збільшення грудей без операції, в домашніх умовах.

Купити крем для збільшення грудей

Читайте також схожі матеріали:

Цікаве з нашого сайту:

Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?
Як збільшити груди в домашніх умовах народними засобамиЯк збільшити груди в домашніх умовах народними засобами
В мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудейВ мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудей
Підтяжка грудей: види, методи і способи підтяжкиПідтяжка грудей: види, методи і способи підтяжки

Переглядів: 117912 | Додав: breast | Тегі: будова грудей | Рейтинг: 5.0/6