Жіночі груди » Новини »

Тубулярні груди: причини деформації, корекція і збільшення

Купити крем для збільшення грудей

Багато жінок мріють про красивий і підтягнутий бюст. На жаль, розміри бюста не завжди влаштовують жінок. Вони засмучуються через його маленький або навпаки великий розмір, недостатньо красиву форму, асиметрія, птозу, інших недоліків. Але, найнеприємніша аномалія - це тубулярні грудям.

Якщо говорять, що груди мають тубулярну форму, це означає, що форма молочних залоз не є півсферою на грудних м'язах, а зовні вони виглядають, як витягнуті трубки (тубули). Крім того, може існувати значна різниця в деформації обох грудей, тобто є ще і асиметрія.

На фото тубулярні груди до і після операції. Хирург Арбатов В.В.

Із-за такої генетичної особливості у жінок розвивається комплекс неповноцінності, виникають труднощі в інтимному житті, у зв'язку з чим корекцію необхідно проводити не лише за естетичними, але і по психологічними показниками.

Така спадкова патологія, як тубулярна форма грудей, призводить до неправильного розвитку молочної залози, тому що каркас, утворений сполучною тканиною, стримує її правильне зростання.

Тільки у області пахв залізиста тканина росте цілком нормально, а діаметр ореоли стає більше стандартних параметрів практично удвічі. Частенько відбувається утворення вибухаючої періолярної грижі. До того ж спостерігається не лише перерастягнута ореолу, але і плоскі соски.

Тубулярні груди

Виникнення тубулярності можливо не лише із-за оболонки, яка покриває м'язову тканину (це так званий фасціальний тип), але і із-за щільності, яка є у залізистої тканини (це паренхіматозний тип).

Крайня міра патології називається грибоподібними грудьми, тому що у неї є подібність з капелюшкою звисаючого гриба на ніжці.

Причини тубулярної деформації грудей

До цієї пори невідомо, через що починають утворюватися тубули.

Дослідження в цій області проводять з вісімдесятих років минулого століття. Сталі відомі зв'язки цього процесу і дефекту основи молочної залози. Річ у тому, що потужний каркас, утворений сполучною тканиною, заважає розправитися молочній залозі. Вона не може ні розправитися, ні досягти повного об'єму.

форми тубулярних грудей

Через ці проблеми, ріст грудей відбувається лише у напрямі соска, ареола випинається, розтягується, і виникає така патологія, як периолярна грижа. Розвиток самої ареоли в той же час дуже часто теж не зовсім повний. 

Операція по корекції тубулярної грудей, проводиться пластичним хірургом.

Лікарем під час операції вирішується наступний комплекс завдань:

  • збільшується основа;
  • зменшуються розміри ореоли;
  • знижуються складки під грудьми.

Бувають випадки, коли зменшення залози виконують за допомогою редукційної маммопластики.

Операція: до і після корекції

До початку операції потрібна консультація пластичного хірурга, а також деякі важливі обстеження, серед яких проведення ЕКГ, здача загальних аналізів крові і сечі, аналізів на ВІЛ, на наявність сифілісу, гепатиту. Перед операцією завчасно вимагається кинути палити і не вживати ліки, які розріджують кров.

Корекція тубулярнї грудей, полягає в розрізі молочної залози і вставці в неї імплантантів, або пахви, або безпосередньо в тканину залози (субгландулярно).

Перед початком процедури пацієнтці роблять загальний наркоз. Багато пластичних хірургів оперують із застосуванням Севорана. Йдеться про безпечний, добре переносимий препарат, після якого пацієнтка швидко і безболісно опам'ятовується.

Поетапність проведення операції

  1. Спочатку відкривається доступ до ареоли (найчастіше вона зменшується). Робляться два круглі розрізи різних діаметрів. 
  2. Формується особлива "кишеня" (процес відслойки тканин). Він робиться трохи більше і заздалегідь обговорюється з пацієнтом. 
  3. Підготовка до установки імплантів в груди. 
  4. Безпосереднє введення імплантів. Встановлюється вузька трубочка з вакуумом на одному кінці. Через неї виходять кров'яні згустки упродовж перших двох діб після операції.
  5. Зашивання країв рани і тканин.

Для того, щоб накласти внутрішні шви, лікар зближує краї і використовує розсмоктуючий матеріал (зазвичай вікріл). Шкіра зшивається у декілька етапів, після попередньої розмітки. 6 етап. Накладення косметичних швів, які щільно адаптують краї рани.

Тубулярні груди у чоловіків: фото до і після корекції

Після операції пацієнтка повинна добу знаходитися під наглядом лікарів. Біль зазвичай проходить через два-три дні. Для того, щоб полегшити пацієнтці відновний період, біль лікарі знімають знеболюючим препаратом. Шви можна знімати максимум за два тижні після операції.

Зникнення набряклості спостерігається тільки через місяць після проведеної процедури.

Корекція тубулярних грудей: фото до і після

Рекомендації в післяреабілітаційний період. Якщо було зроблено збільшення тубулярних грудей, необхідно виконувати наступні правила:

  • Одні місяць носити компресійну білизну, не знімаючи його;
  • Уникати загару в солярії і на пляжі впродовж півроку;
  • виключити відвідування саун, лазень впродовж півроку;
  • Припинити на один місяць будь-які активні фізичні навантаження.

Причини тубулярних грудей після відновлення вас більше хвилювати не будуть. Якщо дотримуватися усіх обмежень, буквально через тиждень ваш спосіб життя знову стане комфортним.

Які результати після відновлення грудей?

Відновлення молочних залоз після проведеної операції із приводу тубулярних грудей відбувається досить довго. Для відновлення симетрії, зникнення набряку, повернення оновлених грудей природного виду знадобиться мінімум півроку. Але такої тривалої реабілітації боятися не потрібно. Результат коштує усіх ваших жертв.

Тубулярні (асіметричні) груди: до і після коррекції

Статистика подібних операцій говорить про те, що практично в усіх випадках досягається відмінний естетичний результат. Зменшення або збільшення тубулярних грудей можливо, завдяки існуючим методикам, без застосування ендопротезування.

Цей спосіб застосовується у тому випадку, якщо досить об'єму тканини молочних залоз, а також хірурга влаштовує їх розташування і якість. По визнанню багатьох фахівців, застосування імплантанта є менш травматичню процедурою, здатною дати стабільніший результат. Окрім цього, після ендопротезування залишається можливість грудного вигодовування.

Ціна операції:

Операція по корекції тубулярних грудей - це трудомісткий і складний процес, що вимагає від лікаря хороших знань і великої практики. Саме тому за неї беруться не усі хірурги. Ціни на неї різняться залежно від клініки, проте в середньому вона коштує близько 2500$.

Купити крем для збільшення грудей

Читайте також схожі матеріали:

Цікаве з нашого сайту:

Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?
Як збільшити груди в домашніх умовах народними засобамиЯк збільшити груди в домашніх умовах народними засобами
В мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудейВ мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудей
Підтяжка грудей: види, методи і способи підтяжкиПідтяжка грудей: види, методи і способи підтяжки

Переглядів: 112877 | Додав: breast | Тегі: пластика, тубулярна, операція | Рейтинг: 5.0/3