Жіночі груди » Новини »

Біоенергетика і Гіпноз для Збільшення грудей - Методика "Плюс 2 розміри"

Купити крем для збільшення грудей

Опис методу збільшення грудей візуалізацією і самонавіянням. Методика складається з чотирьох частин: попередня підготовка, занурення в стан гіпнотичного трансу, перебування в стані трансу, під час якого йде стимулювання вироблення речовин необхідних для збільшення грудей, дія на підсвідомість, м'який вихід із стану трансу.

Практика самонавіяння для росту жіночих грудей

Вчені дослідники стверджують, що немає ніяких обмежень, для того, щоб збільшити власні груди до меж її генетичного потенціалу. У сімдесятих роках двадцятого століття "Американський журнал клінічного гіпнозу" опублікував результати проведеного експерименту по збільшенню жіночих грудей за допомогою самонавіяння.

При проведенні цього дослідження брали участь дві групи жінок, досліджувана і контрольна. В ході експерименту у жінок обох груп регулярно проводився вимір об'єму грудей.

Основну групу жінок навчили техніці самонавіяння, яка повинна була стимулювати природне збільшення грудей. Під час сеансу жінкам треба було подумки представляти теплий зволожений рушник, що лежить на молочних залозах, і тепле яскраве світло, спрямоване на груди, додаюче теплоту і енергію.

Після появи відчуття тепла в тканинах молочних залоз, треба було сконцентруватися на серцебитті, що забезпечувало додатковий приплив крові до клітин, в яких виробляється поживні речовини необхідні для збільшення розміру грудей.

Для посилення ефекту візуалізації додатково використовувалися розслабляючі практики, що допомагають увійти до потрібного стану. Учасниці експерименту самостійно займалися практикою самонавіяння для збільшення розміру грудей щодня вдома.

В результаті, через 3 місяці 46 відсотків участниць основної групи змінили розмір бюстгальтера на більший, 85 відсотків жінок помітили збільшення розміру бюста і вирішили продовжити виконувати практики по збільшенню грудей самонавіянням.

В середньому, збільшення об'єму грудей склало 3,5 см детальніше про цей експеримент можна прочитати в публікації "Американського журналу клінічного гіпнозу" (т. 19, стор. 195).

Американський психотерапевт Mikle Stivers, протягом цього експерименту, розробив вдосконалену методику збільшення розмірів жіночих грудей, теж грунтовану на самонавіянні і візуалізації. Результати збільшення бюста у його пацієнток вражають. Груди у них збільшилися в середньому на 5-10 см.

Про важливість візуалізації для збільшення грудей, відмічала і японка Міеко Йошимару, засновниця школи краси "Венера", що збільшила свій бюст на декілька розмірів за допомогою масажу для збільшення грудей і візуалізації.

Як це працює. Чому груди збільшуються від самонавіяння

Існує гіпотеза, що груди ростуть від гіпнозу із-за активації вироблення гормону росту. У стані гіпнотичного трансу активується гіпоталамус. Основні функції гіпоталамуса - це регуляція температури тіла, кров'яного тиску, ваги тіла, балансу рідин в межах закладених природою значень. Гіпоталамус виділяє нейротрансмітери, стимулюючі гіпофіз, а гіпофіз у свою чергу виділяє гормони росту, які потрібні для збільшення грудей і змінює установки розміру молочних залоз, зафіксовані в гіпоталамусі.

Активація може відбуватися, наприклад, в результаті регресії віку. У мозку залишилася пам'ять про процес росту грудей, який відбувався у дівчат в юнацькому перехідному віці. Самонавіяння і візуалізація допомагають мозковим центрам "оживити" пам'ять про процес росту грудей і знову активувати зростання клітин, щоб збільшити груди до великого розміру.

Опис методу збільшення грудей візуалізацією і самонавіянням

Методика складається з чотирьох частин:

  1. попередня підготовка
  2. занурення в стан легкого гіпнотичного трансу
  3. перебування в стані трансу, під час якого йде стимулювання вироблення речовин необхідних для збільшення грудей, дія на підсвідомість
  4. м'який вихід із стану трансу

Бажано, знайти декілька хвилин у відносно спокійній обстановці, коли Вас ніхто не турбуватиме, щоб успішно увійти до стану гіпнотичного трансу, встановити якір і вийти із стану трансу.

Надалі, коли у Вас легко буде виходити входити в стан гіпнотичного трансу, рекомендується повторювати занурення в транс і установку якоря кілька разів в день.

Результати від такої дії можуть бути помітні навіть наступного дня. Оптимальний час для отримання ефекту збільшення розміру грудей складає 21 день.

За цей час об'єм грудей в середньому збільшується до 5 сантиметрів.

Попередня підготовка

Перш ніж приступити безпосередньо до практичної частини застосування методики збільшення грудей самонавіянням, необхідно виконати ряд дій :

  • Виміріть об'єм своїх грудей аналогічно, як і при підборі бюстгальтера.
  • Придумайте, який якір ви використовуватимете під час сеансу, для запуску/фіксації/закреплення образу. Це може бути все що завгодно, наприклад, поворот голови певним чином, затиснутий в долоні мізинець, певне слово, образ якого-небудь предмета або дії, або навіть який-небудь запах і тому подібне Головне, щоб якір був унікальним, не використовувався у Вас для чогось іншого. Важливо також, щоб ця дія була нескладною, природною і непомітною для оточення, у випадку якщо Ви захочете практикувати стан гіпнотичного трансу у присутності інших людей, наприклад, в метро по дорозі на роботу.
  • Уявіть собі зоровий образ грудей, які ви хочете мати, не картинку з журналу, а саме, красиві груди на собі. Можете прикрити очі і викликати зоровий образ, якщо вам зручніше закрийте очі і уявіть, як ви бачите свої розкішні груди в дзеркалі. Можете допомогти собі руками, як би чіпаючи і погладжуючи Ваш майбутній збільшений бюст. Постарайтеся зробити цей образ яскравим, таким, що запам'ятовується, може бути представити груди в русі, наприклад, як вона колишеться під час пробіжки і тому подібне. Готовий зоровий образ Ваших нових розкішних грудей має бути у Вас ще до того, як ви займетеся безпосередньо практикою кодування свого тіла і підсвідомості на збільшення бюста.
  • Підберіть приємний для Вас музичний фрагмент (наприклад, туш), рядки із улюбленої пісні або просто вигук "вау", "ух-ты" і тому подібне
  • Виберіть місце і час, коли Вас ніхто не турбуватиме впродовж декількох хвилин сеансу гіпнотичного трансу.

Вперше, залежно від Вашої готовності концентруватися, сеанс самогіпнозу може зайняти від 10 до 30 хвилин. Надалі, Ви з мінімальною концентрацією навчитеся входити в потрібний стан і відводитимете на сеанс стільки часу, скільки побажаєте.

Занурення в стан легкого гіпнотичного трансу

Ви можете стояти або сидіти. Закрийте очі. Постарайтеся не відволікатися на сторонні думки і сконцентироваться на практиці збільшення грудей. Уявіть собі, що ваші очі закриті так щільно і так злипнулися віками, що ви не можете їх відкрити.

Перебування в стані гіпнотичного трансу

Потім уявіть собі, що кров починає підливати до ваших молочних залоз. Вона дійсно прибуватиме у більшому, ніж зазвичай, об'ємі, розширюючи судини і капіляри і, через якийсь час, ви вже відчуваєте, що ваші молочні залози стають тепліше і важче, набрякають.

З часом, Ви зможете уявляти собі це досить швидко, не займаючись довгими розслабляючими медитаціями. Далі уявіть собі, як це було, коли Вам 12-14 років, коли ваші молочні залози почали збільшуватися. Ваш мозок прекрасно пам'ятає цей процес. Допоможіть йому згадати відчуття набрякання і росту грудей.

В процесі сеансу Ви можете відчути колення і теплоту в молочних залозах, чути як, злегка "потріскуючи", ростуть ваші грудям. Подумки Ви бачите, до якого розміру вони прагнуть вирости, як вони виглядатимуть. Посильте дію представивши заздалегідь підготовлений зоровий образ Ваших розкішних грудей. Зробіть картинку яскравою, такою, що запам'ятовується, додайте рух, посувайте з боку убік, вперед, назад, по діагоналі.

Потім, як тільки ви відчуваєте, що практика у Вас вийшла, що Ви відчуваєте зміни у Ваших грудях, поставте якір.

Вихід із стану гіпнотичного трансу

Відпустіть представлений образ, розслабтеся, розплющте очі. Ви тут і зараз.

Перевірка правильності виконання сеансу самонавіяння

Тепер повторите все із самого початку. Тільки цього разу швидше.

Якщо Ви робили все правильно, то ви зможете досить швидко "змінити обстановку" і запустити якір.

Уважно слухайте себе. Чи відчуваєте Ви прилив крові, колення в молочних залозах, набрякання грудей, що сигналізують, що грудям починають рости? Чи добре Ви подумки уявляєте, які груди у Вас будуть?

Відмінно, якщо так. Якщо відчуття слабкі, то скиньте якір, відпочиньте хвилинку і подумайте, що саме Вам заважає. Можливо, вас не влаштовує якір, або Ваш уявний образ не досить переконливий. Повторіть все із самого початку. Посильте Ваші відчуття і знову запустіть якір. Надалі Вам треба буде тільки запустити якір і процес почнеться і протікатиме сам, навіть якщо ви займатиметеся якимись справами, що вимагають концентрації.

Думка експерта

 "Проведений ученими експеримент однозначно показує, що завдяки візуальній уяві і гіпнозу, можна чинити дію на який-небудь певний орган в тілі людини, змінювати його форму і розмір".

От як прокоментував експеримент по збільшенню грудей за допомогою гіпнотичного самонавіяння Ricard Uillard, доктор медицини з американського Інституту поведінкових манер і психіатрії.

Відео: гіпноз для збільшення грудей (англійска мова)

Біоенергетика і аффірмації для зміни розміру і форми грудей

Любіть свої груди! Не важливо, які вони у Вас зараз. Велики або маленьки, налити або в'ялі, такі, що втратили пружність. З вдячністю приймайте їх, які б вони не були. Це Ваша гордість. Несіть її з гідністю. Вони дані Вам, щоб Ви могли вигодувати дитину, а чоловіки захоплювалися нею.

  • Ніколи не критикуйте свої груди і не порівнюйте з чиєю або. Це Ваші груди. Вона унікальна і гідна любові і захоплення.
  • Погладьте ласкаво свої груди. Вибачтеся за те, що Ви мало піклувалися про неї, звертали недостатньо уваги. Пообіцяйте їй дати свою любов і турботу.
  • Подивіться в дзеркало на свої груди, милуйтеся нею. Два або три рази скажіть: "Я заслуговую мати прекрасні груди... і я приймаю це зараз". Повторюйте собі це багатократно впродовж декількох днів, до тих пір, поки Ви не відчуєте тверду упевненість в можливість досягнення бажаної мети.
  • Спостерігайте за своїми новими відчуттями, повірте у своє перетворення і сприймайте це з радістю.

Ви будете здивовані, але аффірмації Луїзи Хей (позитивні установки) прекрасно працюють, несуть позитивні зміни в усіх сферах життя. Луїза Хей говорила: "Щоб стати володарем усіх чудових речей, треба передусім повірити, що вони можливі".

Звикайте до нових відчуттів свого тіла і до тієї думки, що ми тепер все робитимемо із задоволенням.

Психотерапевти радять, щоб добитися дійсно значних результатів, треба не лише відчувати позитивні емоції і представити кінцевий результат у своїх думках, але ще записати Ваші бажання на папері або зробити колаж з тематичних картинок.

Є ще один секрет успіху. Коли Ви усе зробили, представили, записали, наклеїли картинки бажань, не тримайте це в голові. Просто відпустіть ваше бажання, тому що решта, це вже справи вашої підсвідомості і вона вас не подведе!

Все ще сумніваєтеся? Тоді дивіться як на ваших очах за декілька хвилин методом самонавіяння і деяких маніпуляцій, дівчина набуде ідеальної талії без застосування яких-небудь особливих засобів!

Спробуйте, адже якщо у когось вийшло збільшити свої груди за допомогою самонавіяння і візуалізації, то вийде і у Вас. Удачі!

Купити крем для збільшення грудей

Читайте також схожі матеріали:

Цікаве з нашого сайту:

Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?
Як збільшити груди в домашніх умовах народними засобамиЯк збільшити груди в домашніх умовах народними засобами
В мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудейВ мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудей
Підтяжка грудей: види, методи і способи підтяжкиПідтяжка грудей: види, методи і способи підтяжки

Переглядів: 111396 | Додав: breast | Тегі: гіпноз, вправи | Рейтинг: 5.0/2