Жіночі груди » Новини »

В мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудей

Купити крем для збільшення грудей

Буквально місяць тому зі мною трапилася огидна історія! Мене кинув хлопець, іншому зустрічалися ми близько року, я, як і усі дівчатка вже розмріялася про весілля, про дітей, вічну любов з одним чоловіком, і все ніби було добре, але останнім часом (місяці 2) він менше став приділяти часу інтиму і майже відразу лягав спати! Я вирішила з'ясувати що ж не так в наших стосунках і може він більше мене не любить? Відповідь була маячною, типу ти дошка, а мужики на роботі розповідають, як постійно проводять час з грудастими і класними дівчатами!

Дівчатка всім, у кого маленькі груди обов'язково до прочитання!!!

При цьому коли ми тільки починали зустрічатися він говорив, що розмір не має значення "Головне, щоб в долоньку поміщалося" і інші байки...

Далі я почала вивчати форуми і дізнаватися чи правда від цього так сильно залежать стосунки! Виявилось, що більшість чоловіків хочуть дівчину з мінімум 3 розміром! Як би це не звучало абсурдно, думаю, що усі дівчата теж хотіли бути з 3 розміром, але комусь повезло, а мені немає! Але залишати це просто так я не хотіла! Рішення збільшити груди прийшло наступного дня після того, як я лазила по чоловічих форумах! Я вивчила приблизно 15 різних методик!

Основною радою подруг було збільшити груди у хірурга, але після прочитання сайтів з відгуками, там такі наслідки бувають що до кінця життя лікуватимешся і мені це не підходило! А ЦІНА під 3 тисячі $ мене взагалі забивала в паніку!

2 тижні пошуків, я знайшла і відео методики, і збільшення грудей за допомогою ворожінь і інше відверте марення! На одному з жіночих сайтів я знайшла дівчину, яка розповідала свою історію збільшення в домашніх умовах! Далі я розповіла їй свою історію! Після неї вона розповіла, що використала крем, замовляла його в Європі, але зараз він почав продаватися і у нас! Мол в Європі їх використовують протозірки для збільшення грудей! Результати вражають, підтягування грудей вгору, пружність і так далі.

Я звичайно ж не повірила, але це був єдиний засіб з реальним ефектом, з відгуками і БЕЗ побічних ефектів! Тим більше вона не продавала мені його, а просто порадила.

Як я збільшила розмір грудей 

4 тижні і 2 розміри! У мене був 0-1 розмір грудей, зараз 2 що переходить в 3! Життя реально помінялося. на роботі за мною почали відразу бігати двоє колег, яким раніше було на мене все одно, мол ходить сіра мишка, та ще і з хлопцем зустрічається... Упевненість в собі тепер просто на вищому рівні, я ще з школи вислуховувала ці фразочки про плоску дошку і інші, природно з'являлися комплекси і пішли вони буквально 2 тижні тому! Я легко йду на контакт з чоловіками, а ціна такого крему виявилася копійчаною!

Після пари фоток з пляжу, мій колишній відписав що хоче знову побачитися, я тільки сказала йому спасибі за те, що розплющив мені очі на світ! Зараз за мною доглядають близько 3 чоловіків, а до того я звичайно ж не повернуся! Так от дівчата! Я хочу вам допомогти! Посилання яке змінило усе моє життя внизу, під статтею!

P.S: Тепер я шалено щаслива, що зуміла розлучитися з проблемою, бажаю усім бути красунями!

Купити крем для збільшення грудей

Читайте також схожі матеріали:

Цікаве з нашого сайту:

Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?Зміни в жіночих грудях і сосках: що означають, від чого?
Як збільшити груди в домашніх умовах народними засобамиЯк збільшити груди в домашніх умовах народними засобами
В мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудейВ мене були маленькі груди - моя історія збільшення грудей
Підтяжка грудей: види, методи і способи підтяжкиПідтяжка грудей: види, методи і способи підтяжки

Переглядів: 118469 | Додав: breast | Тегі: догляд, груди, крем | Рейтинг: 5.0/1